lauantai 10. tammikuuta 2015

Uusi vuosi, uudet kujeet?

Blogin äärellä taas pitkästä aikaa. Ehkä yritän tänä vuonna olla ahkerampi blogin suhteen ja repiä jostain postausintoa. Noh, en ota tästä mitään stressiä. Päivitän kuulumisia silloin, kun ehdin huvittaa:). Kerrataampa vähän menneitä tapahtumia.

Vuosi 2014 oli hyvin opettavainen vuosi. Nyt tiedän mitä haluan ja mitä sen eteen saa ja pitää tehdä. Opin hyvin paljon Beassista, Beasssilta ja itsestäni.

Joulu ja uusi vuosi on mennyt mukavissa merkeissä. Ollaan lenkkeilty paljon ja on ollu ihan luksusta, ko on voinu lenkkeillä valosan aikana. Treenailtu on paljon; yksin ja yhteistreeneissä. Työn alla on paikkis ja seisominen. Seisomisen aloin opettaan ihan alusta uudestaan erille käskysanalle, koska haluan, että se on varmasti tarkka. Hyvin on lähtenyt sujumaan.

 Meillä on käynyt paljon tuttuja kylässä ja Beassi on saanut nauttia ylimääräisistä rapsutuksista. Mekin ollaan käyty paljon kyläilemässä ja on mukava huomata, kuinka B rauhoittuu vieraissa paikoissa tosi nopeasti.

Beassi sai multa joululahjaksi hieronnan. Tuo oli eka varsinainen käynti hierojalla. Olenhan mie sitä itsekin hieronu, mutta ammattilaisen käsittely on tietty asia erikseen. Nyt, kun Ylitoriollakin on hieroja, niin on helppo siellä käydä. Beassilla oli jumeja lanneselässä ja takareisissä. Nämä liittyvät jotenkin toisiinsa. Oikea puoli oli pahemmin jumissa kuin vasen. Beassista ihan huomasi, kun jumi löyty, että nyt on kipeä paikka, mutta hieroja vakuutti, että jumit  eivät ole kovin pahoja. Saatiin mummolta joululahjaksi lahjakortti hierontaan, niin seuraava käynti on tiedossa :). Kotona pitää venytellä Beassin takareisiä.

Uudenvuodenaattona käytiin Veeran ja Caran kanssa aamulenkillä ennen kuin paukuttelut olivat alkaneet. Pienellä kävelyllä käytiin vielä joskus viiden maissa. Silloin oli jo tulitukset alkaneet, mutta eipä tuo onneksi niihin reagoi. Onneksi on äänivarma koira.

Pari kertaa päästettiin myös koirat leikkimään keskenään. Yhen kerran pelkästään Caran kanssa ja toisella kerralla oli myös kaks muuta koiraa mukana. Mutta eniten tuo kuitekin painii Carsun kans ;). Hyvää lihaskuntoreeniä koiralle laukata hangessa ja painia toisten koirien kera.

Linssilude XD

Saatiin nauttia auringostakin hetken aikaa


Kuvan laatu ja  koirien asennot parhaimmasta päästä ;D

Cara
 Tuossa viimevuoden vähäisiä postauksia lueskellassani huomasin, että siellä on yksi postaus, jossa mainitsen kipeytyneestä nilkastani. Nyt on siis tarkoitus taas valittaa samaisesta asiasta :(. Tiistai-iltana käytiin ihan normaalisti treenaamaassa yksikseen koululla, eikä nilkassa ole mitään vikaa, mutta yhtäkkiä yöllä herään järettömään kipuun, eikä puhettakaan, että koipi olisi kunnossa. Loppuviikko on mennyt sitten kyynärsauvoilla kuukatessa. Treenattu on niitä juttuja, joita voi ohjaaja jalkapuolena toteuttaa. En ole siis päässyt lenkkeille ollenkaan, mutta onneksi lenkkeilytysapua löytyy :)! Kyllä harmittaa ihan ****sti, mutta ei voi mitään. Toivotaan, että kinttu kuntoutuu pian ja päästän taas kunnolla treenaamaan ja lenkkeileen.

Meidän loppuviikon treenit on siis ollu (kaikki sisällä kotona toteutettuna) lähinnä mielen virkistystä. Ollaan naksuteltu erilaisiin alustoihin koskemista ja laatikkoleikkiä. Beassi on kyllä aivan liekeissä, kun tehdään jotain tarjoamisjuttuja (operantisti). Paikkista ollaan tehty mahdollisuuksien rajoissa. Nyt kun meidän autonailonhäkki on tuotu väliaikaisesti sisälle, niin ollaan seku tehty käskystä häkkiin menemistä. Häkki ostettiin noin vuosi sitten, jolloin myös harjotektiin samaa juttua häkkiin totuteltaessa. Beassihan osasi sen vanhasta muistista. Pitää vielä vähän muistuteltua niin saan lähetettyä sen käskystä häkkiin talon toisesta päästä :)

Keskiviikkona pötköteltiin lattialla masentelemassa ;)
Tälle vuodelle on paljonkin tavoitteita, mutta ne saavat jäädä meidän treenivihkon sivuille ja sieltä toteutettaviksi. Pellon ryhmikseeen olen tässä miettinyt Beassin ilmoittaa, mutta en tiedä vielä. Näyttelyidenhän suhteen meillä ei ole mitään tavoitteita, hyvä jos H saadaan :). Tänä vuonna on tarkoitus Beassin terveys tutkia (kunhan saadaan ensin oma nilkka kuntoon ;) ). Ainakin lonkat, polvet ja kyynärät kuvata. Tämmöstä tällä kertaa ;).





3 kommenttia:

  1. Teinimutanttininjaki päässy nettiin! :D Ja juuri juoksut aloittaneena toivoo niiden loppumista ja sinun nilkan parantumista, että saadaan reenikamut takas kuvioihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun taas jaksoit päivittää kuulumisia! Paranemisia nilkalle ja ehdottomasti ilmoita Beassi Pelloon :)

      Poista