perjantai 21. helmikuuta 2014

Pello RN 15.2.

Viikko sitten lauantaina Beassi kävi ensimmäisessä virallisessa näyttelyssään. Koska minulla on todella kiireinen vikko takana, en kerinnyt tehdä näyttelystä postausta aiemmin.

Lauantaiaamuna noin klo 9 lähdin Beassin kanssa kävelemään pienen lenkkipyrähdyksen, ja puolisen tuntia myöhemmin äitini otti minut auton kyytiin ja lähdimme huristelemaan kohti Pelloa. Meiltä kestää noin tunnin ajaa Pelloon ja olimme paikalla puoli 11, tunti ennen kehän alkua. Kävimme näyttämässä Pössin rokotukset, minkä jälkeen menimme kehän laidalle odottelemaan. Nuoreksi ja vilkkaaksi koiraksi Beassi rauhoittui mielestäni hyvin, (paremmin kuin minä ;) ). Odottelimme pari tuntia ennen juniorinarttujen arvostelun alkua. Esitin Beassin itse, mistä olin hieman epävarma, koska tuo oli ensimmäinen kertani, enkä ole käynyt näyttelyharkoissakaan. Hyvinhän se meni, olin tooosi tyytyväinen Beassiin, joka oli varmaan juniorinarttujen nuorin. Beassi oli ensimmäinen arvosteltava luokassaan. Tuomarina oli Saija Juutilainen. Bean arvostelu:

JUN EH JUK-4
9kk. Rodunomainen lähestyttäessä. Oikealinjainen, vielä hieman takakorkea juniori. Sopivasti luustoa. Sievä nartun pää ja ilme. Hyvä purenta. Kuono saa vielä vahvistua. Tyypilliset kulmaukset ja käpälät.Sujuvat, kevyet liikkeet. Luonnollisesti vielä pentumaista löysyyttä ja on vielä takakorkeassa vaiheessa. Tarvitsee aikaa.

Oli kyllä mukava kokemus. Vielä kun saan itselleni ja Beassille lisää kokemusta niin hyvä tulee. Seuraavia näyttelyitä suunnitellessa...

Tässä muutamia seisomakuvaräpsyjä kotoa.
Lupaan laittaa tässä pian kuvia näyttelyistä, kunhan saan ne ensin siirrettyä kovalevylle ja sitten tänne. Näyttelyiden jälkeen, kun päästiin kotiin, Beassin piti päästelää höyryjä, koska oli näyttelyiden ajan hienosti jaksanut hiillitä itsensä. Tämä kuva kuvaa hieman Pössin fiiliksiä hyvin hoidetun työn jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti