perjantai 28. helmikuuta 2014

Jeee hiihtoloma!

Vihdoinkin. Kyllä tätä on odotettu. Tällä viikolla (tai oikeastaan ensi eli 10 viikolla) en aio lukea yhteenkään kokeeseen, ratkaista yhtään yhtälöä tai muutenkaan tehdä mitään, mikä liittyy kouluun. Elikkä rentouttava, liikunnallinen ja Pötsille omistettu loma tiedossa. Ylläkselle suunnataan :).

Niin sitten koira-asiaan. meän pikkuneiti täytti maanantaina 10 kuukautta ja aloitti samalla juoksunsa. Tämä oli odotettavissa, sillä Beassin kiinnostus hajuihin ja itsensä "puhdistaminen" on lisääntynyt viime aikoina  Vastahan se oli ihan pentu vielä! Maanantaina Beassi oli hirveän alakuloinen ja ihmetteli, että mikä tämän homman nyt oikein on. Loppuviikkoa kohden on virkistynyt ja tottunut jo juoksuaikapöksyihin. Onhan se hieman luonnotonta laittaa koiralle sellaiset, mutta mieluummin niin kuin luututa joka päivä lattia. Lenkeillä on käyty muuten normaalisti, mutta irti ei olla uskallettu koiruutta päästää.

Olin jo ehtinyt suunnitella, että menisimmeYlläksen koirakerhon järjestämään mätsäriin kuten viime hiihtolomallakin, tällä kertaa koirallisena. Mutta näillä näkymin, jos juoksut ei lopu ennen mätsäriä, ei sinne voi Pötsiä viedä.

Hyvää lomaa kaikille, jotka saavat siitä nyt nauttia!

Talvilomafiilistelykuvia:
  


 
Valitettavasti meillä ei ole aivan yhtä paljon lunta kuin noissa tammikuisissa kuvissa, mutta toivotaan, että, Ylläksellä lunta riittää vielä lasketteluun ja hiihtoon:).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti