sunnuntai 5. tammikuuta 2014

                           Mätsärit ja tuleva näyttely


Kävimme 28.12. Kinkunsulatusmätsäreissä Pellossa. Se oli Beassin toinen mätsäri. Isot pennut -luokassa Beassi sai sinisen nauhan, ja lopulta sijoituimme sinisten ensimmäiseksi. BIS-kehässä olimme kahdeksansia kahdeksasta osanottajasta :). Olin tosi tyytyväinen Beassiin. Mie en ollut opettanut Beassille kunnollista seisomista, joten Bea istahteli tuon tuostakin ja mietti, miksi en ollut tyytyväinen siihen. Namien avulla sain sen onneksi jollakin lailla seisomaan. Nyt Beassi seisoo jo käskystä ihan siedettävästi (tämä helpottaa huomattavasti seisomakuvien ottamista). Siihen kun kestoa lisään ja vähennän palkkaamista, niin saanpa sen esiintymään näyttelykehässä ilman nameja.

Viimeistä eli Best In Show -kehää jouduttiin sen verran odottelemaan, että Beassi-raukka kerkesi jo väsähtää. Kävimme ja käymme näyttelyissä/mätsäreissä, jotta Beassi tottuisi erilaisiin paikkoihin ja oppisi sietämään häiriötä, ja tottakai siellä näkee muita koiraihmisiä.

                                         Palkintosaalis :)

Pokaalit ja ruusukkeet, jotka mätsärissä olivat palkintona, olivat kierrätystavaraa. Minun mielestäni tosi hyvä idea, koska mitäpä niitä turhaan kaapintäytteenä säilyttämään. Länsirajan kennelkerho ottaa siis vastaan käytettyjä pokaaleita ja ruusukkeita. Näitä mie en kuitenkaan aio pois antaa, koska ne ovat Beassin ensimmäiset (jotain tunnearvoa niillä mulle on, vaikka en mikään turhuuksien ystävä olekaan;) ).

Pellossa on ryhmänäyttely 15. ja 16. helmikuuta, jonne aion Beassin ilmoittaa. Se on Beassin ensimmäinen näyttely, joten hieman jännittää jo nyt. Sijoituksella ei mulle ole niin väliä.

Loppuun vähän kuvia metsälenkistä.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti