lauantai 11. tammikuuta 2014

                               Lumikoiran kuulumisia


Tämä viikko on kulunut meillä lähinnä lenkkeillen ja tokoa hömppäillen. Tällä hetkellä emme ole missään treeniporukassa. Keväämällä, kun ilmat lauhtuvat,  käymme Beassin kasvattajan järjestämissä perustottelevaisuustreeneissä, mikäli ajankohta on sopiva. Jos Meän Opisto saa järjestettyä arkitottelevaisuuskurssin jatkokurssin jatkokurssin, niin sinne myös suunnataan :).Viime syksynähän me kävimme Meän Opiston järjestämissä arkitottelevaisuuskursilla ja jatkokurssilla, joissa ohjaajina olivat Veeraleeni Väyrynen ja Sini Ruohonen. Ne olivat oikein mukavia ja hyödyllisiä kursseja. Mukava oli treeniporukkakin, jossa oli koiria bokserista villakoiraan.

Nyt kun on kova pakkanen, ulkotreenit eivät oikein houkuta. Meillä on tänään ollut noin -20 astetta pakkasta. Alkuviikosta lämpötila huiteli nollan asteen kieppeillä ja lunta satoi melko paljon. Kyllä lappalaiskoira tykkää. Eivät ne lumi ja pakkanen minuakaan haittaa, mutta lumikengät pitäsi olla, koska metsässä ei oikein mene polkuja.


                                   Kuvia viime viikolta:)

                                          Joululahjalelun pureskelua


                                           Aktivointia tyhjillä vanukaspurkeilla ja nameilla.
                                            
                                                                  Our Snowface <3

                                                           Jäniksenjälkiä
                                                       Koiruuden jälkiä                                          Mie tuijotan tuota lelua (joka ei näy kuvassa), se on paljon kiinnostavampi 
                                          kuin kamera.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti